Deze website maakt GEEN gebruik van cookies.

Daglenzen
 
Bij Daglenzen heeft u iedere dag een vers paar lenzen direct uit de verpakking, u hoeft dan ook uw lenzen niet bij het uitdoen op lenzenvloeistof te zetten en hygienish te bewaren. Zowel in onze winkel als webwinkel hebben wij een ruim aanbod aan dit type lens.
 
Bestel uw Daglenzen direct hier online
  Kleurlenzen
   
  kleurlenzen
   
  Soms wilt u nu eenmaal een andere oogkleur al is het maar voor een avondje of weekend of voor langere tijd. Dan hebben wij gelukkig de oplossing voor u: kleurcontactlenzen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel dag als maandlenzen en een verscheidenheid aan kleuren. Wij verkopen dan ook verschillende merken, hierdoor kunnen we zo veel mogelijk mensen helpen aan een "nieuwe" oogkleur, al is het maar tijdelijk.
   
  Bestel hier online uw Kleurlenzen
  Maandlenzen
   
  Bij Maandlenzen heeft u een hele maand geen omkijken naar uw lenzen, u gebruikt gewoon iedere dag dezelfde set. Let er wel op deze dagelijks van verse vloeistof te voorzien ook als u ze een dag niet gebruikt. Zowel in onze winkel als webwinkel hebben wij een ruim aanbod aan dit type lens.

   
 
     
     
     
Contactlenshouders
 
contactlenshouders
 
Uw contactlenzen wilt u natuurlijk ook veilig opbergen. Nu hebben wij gewone standaard lenshoudertjes en die voldoen. Maar soms wilt u iets aparts, iets unieks.....of u wilt gewoon uw verschillende kleuren kleurcontactlenzen uit elkaar kunnen houden. Of de contactlenzen van huisgenoten niet door elkaar laten raken. Dan hebben wij de oplossing voor u. In allerlei kleuren en modellen beschikbare contactlenshouders voor een ieder wat wils.
 
Bestel hier online uw contactlenshouders
 
  Funlenzen
   
  Fun contactlenzen
   
  Soms zoekt u net dat ene ding om uw costuum af te maken.....de slagroom op de taart. Maar gewone kleurlenzen zijn niet apart genoeg...dan zijn deze funlenzen misschien dat gene dat u zoekt.
   
  Bestel hier online uw Funlenzen
  Vloeistoffen
   
  BKO contactlensvloeistof
   
  Om uw contactlenzen te kunnen dragen en onderhouden heeft u ook vloeistof nodig. Wij verkopen allerlei soorten vloeistof om ieder soort lenzen optimaal te reinigen en te bewaren. Maar ook voor oogdruppels en andere vloeistoffen voor uw ogen en contactlenzen kunt u bij ons terecht.