Deze website maakt GEEN gebruik van cookies.

Enkelvoudige en Multifocale glazen.
 
In uw bril kunt u kiezen voor een enkele sterkte door het hele glas. Een andere mogelijkheid is een multifocale bril met een lees gedeelte waarbij het merendeel van het glas geschikt is om in de verte te kijken maar er in het onderste gedeelte een leesdeel zit voor dichtbij kijken. Dit is u misschien allemaal bekend maar wist u ook dat er glazen zijn met drie verschillende sterktes er in verwerkt? Tevens zijn er speciale computer of piano glazen voor uw bril verkrijgbaar. Werkt u veel boven uw hoofd en heeft u een leesbril nodig dan is daar ook een oplossing voor. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt. Dus heeft u een probleem dan kunnen wij misschien samen met u een passende oplossing vinden. Stel daarom al uw vragen aan ons bij uw bezoek aan onze winkel, wij helpen u graag. Hieronder ziet u een aantal merken brilmonturen die wij verkopen, bezoek onze winkel om het volledige assortiment te bekijken.
 
D&G Armani Guess Michael Kors
Nike Prada Ray Ban Seiko
  Versace Vogue  
 
Blueberry Glasses.
 
Een kant en klare bril om uw ogen te beschermen tegen het schadelijke blauw licht van bijvoorbeeld uw smartphone, televisie, tablet en laptop. Kortom een bescherming tegen blauw licht-straling van beeldschermen die wij in ons dagelijks leven gebruiken. Blauw licht-straling van lichtbronnen of schermen kunnen de ogen van sommige mensen irriteren of vermoeien. Een blauwfilter kan mensen scherper zicht bieden: de verschillende golflengten van zichtbaar licht worden door het hoornvlies en de natuurlijke lens op ietwat andere manieren gebroken, waardoor ze niet allemaal hetzelfde kernpunt op het netvlies belasten. Deze brillen zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen en er is een grote selectie kleuren verkrijgbaar, van neutraal tot opvallend, voor ieder wat wils.
 
Blueberry Glasses
 
     
     
     
Speciale glazen
 
Naast onze gewone blanco glazen kunnen wij ook speciale glazen in uw bril inslijpen al dan niet op sterkte. Zoals glazen die blauw licht tegenhouden, gele glazen die het autorijden met slecht weer of kijken in het donker vergemakkelijken. Tevens zijn er mee kleurende glazen verkrijgbaar die binnen nagenoeg doorschijnend zijn en buiten in daglicht bruin of grijs kleuren.
 
 
 
Actiebrillen
 
Naast onze merkbrillen verkopen wij ook actiebrillen zodat wij onze klanten met een klein budget toch een leuke moderne bril kunnen aanbieden. Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.